click tracking

castellano català-valencià
innova - disseny i comunicació inici qui som disseny web imatge corporativa publicitat posicionament seo samarretes contacte
> Grupo Llácer. Web
Inventem, creem, imaginem, comuniquem

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

La web de Llacer combina tecnología Flash amb ASP aconseguint un efecte dinàmic i atractiu.

ALTRES IMATGES

ALTRES PROJECTES

> L'Àmbit Prohibit

Web dedicada als llibres de poemes de Josep Orihuel, on podràs trobar una col·lecció dels seus poemes, la seua agenda de concerts, la seua biografia, així com una tenda on pots adquirir els seus productes.


> Balduino Consulting

La web de Balduino Consulting es presenta en un portal on es pot veure una selecció dels immobles que ofereix la Inmobiliaria, tant en venda com en lloguer.


> CREAMA

La web de CREAMA dóna informació sobre tots els projectes que porten en marxa cada una de les agències, així com les dades de contacte, una agenda, un apartat de notícies i altres eines d'interès per als seus usuaris.


> fertinator

web de fertinator


> Plymag

La web de PLYMAG és una web dinàmica, on es poden introduir mitjançant un panell de control tots els productes que van incorporant-se al seu catàleg distribuits en famílies.


NOTÍCIES

Avui estrenem la web d'INNOVA
03-12-2013

Avui dimarts, 3 de desembre estrenem la nova web d'INNOVA, on es podran veure un recull dels treballs que s'han anat fent des de 1997 fins a l'actualitat.

 

Un espai per estar al dia en els treballs de Josep Orihuel

(+ notícies)

PÀGINES COL·LABORADORES

 

 

l'àmbit prohibitpels camins dels somnist-shirt original

 

INNOVA. Disseny i comunicació. C/ Camilo Pérez Pastor, 33-4-7. 03780 Pego (Alacant). t: 96 557 18 11. e-mail: admin@innova.es